Home
Bistro "De Eerste Aanleg" Nieuwkoop
 
Zaal 't Turfschip

Zaal 't Turfschip

Zaal en feestgelegenheid ’t Turfschip ligt direct achter Bistro De Eerste Aanleg en heeft een eigen entree. Dit is dé gelegenheid voor uw bruiloft, verjaardag, receptie of een bedrijfsfeest. Het organiseren van een themafeest behoort ook tot de mogelijkheden. 

't Turfschip biedt ruimte aan ca.120 zitplaatsen inclusief dansvloer en  beschikt over een gezellige bar. Wij kunnen de ruimte aanpassen voor kleinere gezelschappen en beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kunt u ons gerust vrijblijvend bellen of mailen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een prijsopgave doen. Of kom eens vrijblijvend bij ons langs om de ruimte te bekijken en mogelijkheden te bespreken!

De keuken is onze hobby en dat betekent dat wij veel produkten zelf maken. Wij vinden het heerlijk om een koud en/of warm buffet te maken of een diner voor u te verzorgen. Hierbij maken we gebruik van producten uit de streek en wanneer voorradig zelfs uit eigen tuin! Speciale wensen op het gebied van diëten zijn voor ons geen probleem, wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het verzorgen van feestelijke diners voor uiteenlopende groepen gasten! 

Wij kijken uit naar een kennismaking en staan met plezier tot uw dienst om van uw feest een succes te maken. Ons motto: een goed feest voor u is een goed feest voor ons!

 
Zaal ‘t Turfschip in Nieuwkoop

Is het tijd voor een feestje? Denk dan eens aan Zaal ‘t Turfschip in Nieuwkoop voor een uitstekende verzorging van uw

- huwelijks- of jubileumfeest
- feest ter ere van uw verjaardag
- themafeest met vrienden
- geboortefeest of baby-party
- kinderpartijtje
- bedrijfsfeest
- high tea
- diner met uw bedrijf of collega’s

Ook voor vergaderingen, zakelijke presentaties en bijeenkomsten bieden wij de ruimte. 

Heeft u een locatie en bent u op zoek naar catering? Dit kunnen we met plezier voor u verzorgen, we cateren voor dieten en zijn beschikbaar voor brunch, lunch, diner en avondvullende catering inclusief dranken.