Home
Bistro "De Eerste Aanleg" Nieuwkoop

Gastenboek

Het is een bekende spreuk: "Bent u tevreden; zeg het voort! Ontevreden; zeg het ons!" Dus heeft u een plezierige ervaring bij ons gehad? Wij waarderen een bericht in ons gastenboek! Was uw bezoek niet naar wens? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens! Familie Aartman

Reactieformulier

Привет! класный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: приключения онлайн в хорошем качестве http://inspacefilm.ru/
Тут: фэнтези 2018 смотреть бесплатно фильмы фэнтези лучшие рейтинг 2018
Тут: русские драмы смотреть бесплатно в хорошем качестве http://inspacefilm.ru/drama/ рейтинг 2018
Тут: Лучшие документальные фильмы онлайн документальные фильмы рейтинг 2018
Здесь: http://inspacefilm.ru/11566-na-fleshe-zametili-mayku-s-hranitelyami.html На Флэше заметили майку с "Хранителями"
Тут: Премьера дублированного трейлера «Фантастической четверки» Премьера дублированного трейлера «Фантастической четверки»
Тут: http://inspacefilm.ru/15202-netflix-priyutil-novyy-proekt-stivena-soderberga.html

Kennethconse14-07-2019 00:59

Even nog een blijk van waardering voor een gezellige avond in jullie gezellige en gemoedelijke Bistro. Wij werden met een brede glimlach ontvangen en voelden ons echt welkom! Het eten was prima (we kozen voor tapas) en voor service en vriendelijkheid van ons een dikke pluim!
Jullie zien ons zeker terug :)

Groetjes Jos en Marion

Marion en Jos16-04-2016 23:21

Na de drukste ochtendspits in 2015 half november was het verkeer ook 's avonds niet om door te komen. Onderweg door het groene Hart van Utrecht naar Leiden terecht gekomen in Nieuwkoop. In eerste instantie gestopt voor een glas wijn en een paar bitterballen bij bistro/cafe De eerste Aanleg. Vriendelijke bediening was bereid om een half portie (5 stuks) te serveren.

De bestelling van de dagvangst (snoekbaars) maakte me nieuwsgierig naar de kaart. De kaart heeft een solide range van gerechten tournedos, schnitzel en een vegetarisch verrassingsgerecht et cetera. Gekozen voor de sate. Bleek een goede keus, heerlijk mals vlees, goede satesaus en in verse olie gebakken frites. Aanrader in een schitterend gebied midden in de randstad

Alexander 1319-01-2016 10:13

Reactieformulier

Reactieformulier