Home
Bistro "De Eerste Aanleg" Nieuwkoop
 
Lunch, diner of iets te vieren?

Lunch, diner of iets te vieren?

Aan de rand van Nieuwkoop bieden we u in bistro "De Eerste Aanleg" onder het genot van een welgekozen glas wijn of ander drankje een gezellige, huiselijke sfeer waarin u van onze smakelijke gerechten kunt genieten.

Even tot rust komen tijdens een hartige lunch, zin in een smakelijk diner na een dag werken of wellicht na een actieve dag op het water van de Nieuwkoopse Plassen? Ontspannen een avond fijn bijpraten met vrienden in uw eigen regio of een hoofdgerecht gebruiken onderweg naar huis?

U bent van harte welkom in onze bistro en op de mooie dagen op ons terras. U kunt alle dagen behalve maandag en donderdag bij ons terecht om uw lekkere trek te stillen.

Kom ook eens lekker proeven van de "TAPAS BIJ CAATJE", voor slechts 28,50 per persoon. Ideaal voor groepen of als u zin heeft van allerlei lekkers te proeven.

Wij vervullen graag uw speciale diëetwens, belt u dus gerust even, dan kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Onze lunch en dinerkaart kunt u alvast hier bekijken. Voor groepen vanaf 15 personen openen wij ook op maandag en donderdag onze bistro (op reservering). Wilt u hier meer over weten, bel ons dan gerust! 

Graag tot ziens aan het Zuideinde in Nieuwkoop!

Caroline & Ans Aartman